Четвер, 02.05.2024, 12:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Диканський БДЮТ

Головна » Архів матеріалів

 

Згадуємо минулі роки, коли Диканька майоріла вишиванками під час святкової ходи! З кожним роком бажання придбати рідну національну сорочку зростає, тому у даний час, коли дітям ще потрібно залишатися вдома, ... Читати далі »

Переглядів: 96 | Додав: serdyk | Дата: 02.06.2020

У Списку переможців та призерів обласного заочного конкурсу серед педагогів закладів позашкільної освіти на кращі навчальні програми, навчально-методичні посібники та методичні розробки з науково-технічного напряму у Номінації „Методичні розробки”

І місце Дєєва Марина Іванівна, керівник гуртка Диканського районного Будинку дитячої та юнацької творчості, з роботою: „Використання інноваційних педагогічних технологій на гурткових заняттях з радіозв’язку в закладі позашкільної освіти” (методичні рекомендації).

 

Методист БДЮТ Олена Жданова

... Читати далі »

Переглядів: 83 | Додав: serdyk | Дата: 02.06.2020

Дистанційні гурткові заняття мають позитивні результати. Старанні вихованці БДЮТ виконують онлайн-завдання і надсилають своїм керівникам. А "масовий захід" "ФОТО & СЕЛФІ у вишиванці" під час карантину набирає обертів щохвилини. ... Читати далі »

Переглядів: 89 | Додав: serdyk | Дата: 02.06.2020

Перші кроки послаблення карантину позитивно вплинули на творчість колективу БДЮТ. Спілкування у групі БДЮТ через Viber було недостатнім у попередні місяці. Тільки разом ми - сила! Дистанційна робота внесла корективи для наших педагогів, бо цей вид діяльності потребує і сучасні знання, і онлайн-вміння, і, насамперед, бажання віднаходити шляхи до душі кожної дитини через ... Читати далі »

Переглядів: 87 | Додав: serdyk | Дата: 02.06.2020

Керівник гуртка науково-технічного напряму "Квіточка" Вікторія Оксьоменко, працюючи у дистанційному та гнучкому режимі, готує фотозону до Дня захисту дітей. Переможці онлайн- конкурсів "Моя сім*я" та "Фото & селфі у вишиванках" (у разі послаблення карантину) отримають привітання і нагороди у "квітучому" приміщенні Диканського БДЮТ.

... Читати далі »

Переглядів: 90 | Додав: serdyk | Дата: 02.06.2020

Карантин продовжується, продовжується і робота працівників Диканського БДЮТ, які старанно працюють у дистанційному режимі!

За наказом директора Диканського БДЮТ №15 від 30.04.2020р., керівники гуртків готують методичні розробки майстер-класів за темою " Диканька - перлина Полтавщини". Кожен керівник обрав тему та техніку виконання для своєї роботи, пов’язану зі своїм рідним селищем:

- «Виготовлення бузкової гілочки» (матеріал - бісер, техніка – петельне стручкування) керівник Воронянська О.М;

- «Диканський дуб» (матеріал – пластилін, ... Читати далі »

Переглядів: 114 | Додав: serdyk | Дата: 11.05.2020

Доросла людина не може приділити своїм інтересам достатньо часу за цілою низкою об'єктивних та суб'єктивних причин. Вихованець Диканського БДЮТ - Михайло Стрижак, юний оператор аматорської служби радіозв'язку, який має активну життєву позицію, займається творчістю і прагне до самореалізації у соціумі, використовуючи інтернет ресурси, справдив народне прислів'я "Язик до Києва доведе". Саме цей алегоричний вислів довів нашого юного радіолюбителя до Києва, а саме до проекту фонду Віталія Кличка "Школа успіху". Юний радист, багаторазовий призер Всеукраїнський змагань з радіозв'язку на коротких хвилях та швидкісної радіотелеграфії, Кубку України, обласних радіозмагань, використав свій талант спілкування не тільки в етері, але й вміння розповісти про свої захоплення і досягнення у власно знятому відеоролику. Надіслав, також, анкету для участі в 10-денному освітньому ... Читати далі »

Переглядів: 90 | Додав: serdyk | Дата: 11.05.2020

У зв’язку із запровадженням загальнонаціонального карантину педагоги, керівники гуртків, а також працівники інших організацій, максимально мають бути переведені на роботу в гнучкому та дистанційному режимі.

Щоб захистити себе та свої близьких від даного захворювання, працівники Диканського районного Будинку дитячої та юнацької творчості працюють в дистанційному режимі.

Досить не просто доводиться виконувати роботу дистанційно, але наші педагоги старанно та відповідально віднеслися до цього.

Кожен керівник гуртка, зібравшись з думками та силами, сумлінно готує роботу на обласну в ... Читати далі »

Переглядів: 162 | Додав: serdyk | Дата: 11.05.2020

Метою сучасної системи освіти є наповнення дитини знанням. Воно, як найголовніший компонент вчення, витісняє з освітньої сфери розуміння унікальності людської особистості та її високого призначення. Мета і сенс людського життя зводяться до корисності людини в конкретній економічній і політичній системі. У такій системі освіти практично немає місця духовно-етичному вихованню.

Особливо проблемним в цьому відношенні є підлітковий вік. В цей час дитина переступає з дитинства в дорослий світ. Джерелом конфліктів тут може стати відсутність стійкої системи координат – системи життєвих цінностей, яка дозволила б реально оцінювати події. Підліток починає відкидати все і сумніватися у всьому, щоб зробити свій власний унікальний вибір системи ціннісної ієрархії. При цьому розвивається здатність само ... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: serdyk | Дата: 11.05.2020

Великодній віночок

Якщо ви любите майструвати щось цікаве для свого будинку, тоді віночок до Великодня обов'язково вам сподобається. Ви з задоволенням зможете змайструвати його своїми руками. Великодній віночок обов'язково прикрасить ваше житло і зможе доповнити абсолютно, будь-який великодній декор. Вихованці гуртка "Чарівна майстерня" вже прикрашають свої оселі. Приєднуйтесь до нас, діліться фото, заохочуючи інших.

 

Великоднє д ... Читати далі »

Переглядів: 97 | Додав: serdyk | Дата: 11.05.2020

« 1 2 3 4 ... 18 19 »
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0