Четвер, 02.05.2024, 04:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Диканський БДЮТ

Головна » Архів матеріалів

В епоху комп’ютеризації про радіолюбителів якось і забули, але справжні фанати цього спортивно-технічного виду спорту ще не перевелись. Адже від того, що з’явилися траулери, не перевелися рибаки з вудочками…
Познайомившись із Олександром Балою, автором програми радіогуртка, керівником Херсонського спортивно-технічного радіоклубу «Супутник», який з 1976 року був призначений керівником радіостанції і по цей час керує радіоклубом у складі міського центру позашкільної роботи, незвіданий світ радіоспілкування вразив мене і надихнув на відкриття у Диканському районному БДЮТ гуртка науково-технічного напряму «Юні оператори аматорської служби радіозв’язку». Діяльність цього гуртка зді ... Читати далі »

Переглядів: 81 | Додав: serdyk | Дата: 23.01.2018

31 серпня 2017 року в Диканському районному Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася педагогічна рада «Про результати діяльності БДЮТ в 2016-2017 навчальному році та шляхи вирішення завдань розвитку закладу в 2017-2018 навчальному році». Вид педради – дискусія, за місцем і роллю в навчально-виховному процесі – аналітично-стратегічна. 
Мета педради: стимулювати творче мислення колективу, навчити педагогічних працівників ефективним засобам професійного зростання, розвитку творчого потенціалу, їх професійної компетентності і майстерності.
Директор БЛЮТ Дєєва Марина Іванівна для аналізу діяльності БДЮТ у 2016 – 2017 н. р. запропонувала аналітичну роботу трьом творчим групам, які визначили найактуальніші проблем ... Читати далі »

Переглядів: 96 | Додав: serdyk | Дата: 23.01.2018

26.06.2017 року чарівна природа Слинькового Яру прийняла у свої обійми туристів Великорудківських, Балясненської та Дібрівської ЗОШ. Наметове містечко загуділо, задиміло вогнище польової кухні, задзвеніло радісним і дзвінким гомоном дітей. 
Небайдужі і креативні педагоги Злидар Артур Анатолійович, Воячкова Олександра Юріївна (Балясненської ЗОШ), Поліщук Олексій Федорович (Дібрівська ЗОШ), Ребро Григорій Миколайович, Прядко Світлана Петорівна (Великорудківська ЗОШ) підтримали оздоровчий процес у наметовому містечку й організували команди дітей для туристичних загань.
На пагорбі соснового лісу розкинулися туристська дистанція «Смуга перешкод», де пройшли командні змагання юних туристів під керівництвом директора ДЮСШ Філенко Ольги Олексійовни.
... Читати далі »

Переглядів: 90 | Додав: serdyk | Дата: 22.01.2018

У житті завжди є місце творчості! А творити з найкращими друзями, або ж усім колективом, набагато веселіше! 
Диканський районний Будинок дитячої та юнацької творчості підготував розважальну програму для вихованців пришкільних таборів шкіл Диканьки та Диканського району. Розважальна програма складалася: танцювального флешмобу, аквагриму, малюнку на асфальті та майстер-класів. Наші майстер-класи - це приємне, веселе, пізнавальне дозвілля для дітей будь-якого віку. Вихованці пришкільних таборів залишились в захваті від підготовленого свята.

Переглядів: 75 | Додав: serdyk | Дата: 22.01.2018

Чарівна і неповторна пора року - весна у квітучу травневу пору, напередодні Дня Матері, зібрала вихованців Диканського районного Будинку дитячої та юнацької творчості на цікаве конкурсне свято «Дівчинка-весна». Був час для приготування, адже чекали сонячного тепла та порядку в оселі БДЮТ після заміни вікон у приміщенні. Тож і прикрасили святкову кімнату квітами, гірляндами, виготовленими керівниками гуртків Воронянською О.М., Сергою О.М., Тимощик К.Ю., а талановита художниця Кравченко Анжела, наш керівник гуртків, зобразила дівчину-весну у зріст людини.
Конкурсні завдання отримали вихованки БДЮТ завчасно, тому всі дуже добре підготувалися. Яковенко Богдана, Жук Богдана, Полєвікова Олександра та Григоренко Єлизавета прийняли участь у п’я ... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: serdyk | Дата: 22.01.2018

26 – 27 квітня 2017 року з ініціативи та організації директора Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради Дуброви Володимира Івановича було проведено виїзне засідання обласної методичної ради директорів міських (районних) станцій юних техніків, центрів позашкільної освіти, центрів та будинків дитячої та юнацької творчості. Прийняла участь у даному засіданні і директор Диканського районного БДЮТ Дєєва Марина Іванівна. 
Розпочато засідання методичної ради 26.04.2017 р. на базі Зіньківської районної станції юних техніків, де були розглянуті питання перспективи розвитку позашкільної освіти, використання навчальних планів та навчальних програм в позашкільн ... Читати далі »

Переглядів: 82 | Додав: serdyk | Дата: 22.01.2018

14 квітня 2017 року у Диканській гімназії імені М.В. Гоголя керівниками гуртків Диканського районного Будинку дитячої та юнацької творчості був проведений майстер-клас для дітей 3-А класу (класовод Капцан С.А.). Керівник гуртка «Чарівна майстерня» Серга Оксана Миколаївна та керівник гуртка «Квіточка» Тимощик Каріна Юріївна майстрували з дітворою чудові святкові поробки: «Пасхального зайчика» і «Пасхальні яйця». 28 учнів були зацікавлені роботою, працювали охайно та вносили свій креатив до поробок. Задоволені творчою роботу діти надихають на нові зустрічі та ідеї працівників БДЮТу.
Директор БДЮТ М.І. Дєєва

Переглядів: 77 | Додав: serdyk | Дата: 22.01.2018

Традиційно кожного року протягом квітня-травня проводиться Всеукраїнська акція «За чисте довкілля», метою якої є благоустрій прибудинкових територіях, вулиць, смуг відведення автомобільних доріг.
5 квітня у рамках проведення акції та відзначення Дня довкілля підприємства, організації, бюджетні установи району та громадськість долучилися до благоустрою селища.
Жителі району взяли активну участь у прибиранні, наведенні порядку та підтриманні належного санітарного стану територій населених пунктів. 
Підтримка санітарного стану району не закінчиться акцією «За чисте довкілля», а буде проводитися систематично, адже обов’язком кожної людини є турбота та збереження довкілля не лише у визначені терміни, а й для майб ... Читати далі »

Переглядів: 83 | Додав: serdyk | Дата: 22.01.2018

Невеликий тиждень весняних канікул порадував вихованців Диканського районного БДЮТ екскурсіями. Серед них цікава екскурсія до 11-тої Державної пожежно-рятувальної частини Диканського району. Діти познайомилися зі справжніми героями в боротьбі з вогнем: Стаценко А.О. – начальником караулу та Ждановим А.С. – провідним інспектором пожежно-рятувальної частини. Вихованці дізналися багато цікавого із пожежної охорони. Побачили на власні очі пожежну техніку і спеціальний одяг для пожежогасіння, навіть самі спробували одягнутися та включити сирену в пожежній машині. Виховна мета даної екскурсії: безпечне поводження з вогнем вдома та на природі, про шкідливість весняних пожеж та небезпечність навмисного спалювання людьми сухої трави.

Культорганізато ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: serdyk | Дата: 22.01.2018

Згідно Плану проведення весняних канікул 2017 року із вихованцями Диканського районного Будинку дитячої та юнацької творчості керівниками гуртків Оніпко А.В., Сергою О.М., Воронянською О.М. була проведена екскурсія до Свято-Миколаївського храму під назвою «Архітектурна перлина рідного краю». Під час проведення екскурсії діти ознайомилися з історією виникнення храму, яка сягає у ХVІІ століття, його архітектурними особливостями. Вихованці були вражені старовинною різьбою по дереву колишніх диканських майстрів та величчю мармурових склепів, привезених з Італії. Усі залишилися задоволені і збагачені духовно.

Культорганізатор БДЮТ    А.В. Оніпко

Переглядів: 75 | Додав: serdyk | Дата: 22.01.2018

« 1 2 ... 16 17 18 19 »
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0