П`ятниця, 17.05.2024, 09:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Диканський БДЮТ

Головна » 2018 » Квітень » 2 » ТВОРЧИЙ ЗВІТ БУДИНКУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ
13:34
ТВОРЧИЙ ЗВІТ БУДИНКУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ

  29.03.2018 у районному будинку культури під гаслом «Диканщина звітує» виступили і вихованці вокального гуртка Диканського районного Будинку дитячої та юнацької творчості Диканської районної ради. Концертну програму «Коли співають діти…» підготувала креативний і талановитий керівник вокального гуртка Людмила Цимбал. Вона підготувала шість ансамблів, трьох солістів-вокалістів: Кабак Дарію, Білоцерковську Руслану, Рокитянську Ірину та хор, які виконали 20 пісень.

  

Хай пісня лине в вись крилато –

У нас сьогодні свято!

Заходьте, друзі, всі до нас

У цей святковий гарний час!

Будинок творчості єднає

Учнівську молодь і дітей.

У світ чарівний випускає

Закоханих в життя людей.

І розвиває в них таланти,

І любить кожного без меж.

І вийшли звідси музиканти,

Художники, артисти теж.

Бо діти всі талановиті.

І тут всього тебе навчать.

Вязати, шити, світ любити,

А ще співати й танцювать.

І заходили друзі! Батьки і рідні виконавців, диканчани і гості нашого селища, аплодуючи юним і вже більш досвідченим співакам.

Перший заступник голови Диканської РДА Присяжнюк З.Г. привітала керівника вокального гуртка і вручила грамоту Диканської райдержадміністрації Людмилі Костянтинівні Цимбал.

 До уваги глядачів у фойє була розміщена виставка дитячих робіт гуртків декоративно-прикладного мистецтва «Чарівна майстерня» та «Рукоділля» (керівник гуртків Оксана Серга), образотворчого мистецтва, декоративного розпису (керівник гуртків Анжела Кравченко), гуртків «Народна творчість», початкове технічне моделювання,  бісероплетіння (керівник Ольга Воронянська). 
         Наразі у закладі навчається 538 вихованців, які об’єднані у 29  творчих груп. Навчально-виховний процес здійснюється у 26 гуртках, частина яких працює на базі загальноосвітніх навчальних закладів району. Двері нашого закладу відкриті для всіх бажаючих прикрасити своє дозвілля творчістю і майстерністю, увагою, терпінням, самовдосконаленням і самоперевершенням.

Педагогічний колектив БДЮТ від щирого серця вітає своїх вихованців, які відпочивають на канікулах, батьків і рідних наших творчих дітей і всю диканську територіальну громаду із наступаючим світлим святом Христового Воскресіння! Нехай наша рідна земля повниться миром, добром, злагодою, а дитячі таланти нехай об’єднують всіх нас своєю творчістю!

 

Директор БДЮТ                             Марина Дєєва

               

 

 

 

Переглядів: 99 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0