П`ятниця, 17.05.2024, 09:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Диканський БДЮТ

Головна » 2018 » Травень » 4 » Святковий конкурс «Весняний настрій»
08:58
Святковий конкурс «Весняний настрій»

 

24 квітня у Диканському районному БДЮТ для вихованців позашкільного закладу відбулася цікава конкурсно-розважальна програма «Весняний настрій».    Сценарій та конкурсну програму свята підготували талановиті педагогічні працівники: Алла Оніпко, Світлана Борщ, Оксана Серга. Вихованки гуртків Костюк Олександра (керівник Цимбал Л.К.), Тарасенко Марія (керівник Серга О.М.), Бублієвська Поліна (керівник Кравченко Анжела), Нефьодова Вікторія (керівник Воронянська О.М) приймали участь у цікавих конкурсах: «Візитна картка», «Розминка», «Голка в умілих руках», «Банкет», «Господарочка», «Юна перукарка», «Наші таланти».

Журі у складі Борщ С.Ф. (методист БДЮТ), Книш В.Я. (фахівець соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді), Дєєвої М.І. (директор БДЮТ) працювало над оцінюванням кожного конкурсу і ця робота була складною, адже всі дівчатка гарно підготувалися до свята.

З першої і до останньої хвилини дійства конкурсанток супроводжували і підтримували галантні кавалери, в потрібну хвилину підставляючи своє надійне плече: Назар Краснянський, Михайло Стрижак, Онищенко Владислав, Жданов Андрій. Вони допомагали, підказували, мали змогу заробити додаткові бали для своїх партнерш.

Усі діти отримали весняний настрій, позитивні емоції, гарний досвід колективізму, взаємодопомоги і працьовитості. Розважальна програма була спрямована на розвиток практичних знань, навиків та вмінь у певних життєвих ситуаціях, на виховання почуття прекрасного, естетичного смаку, поваги до звичаїв і традицій рідного народу.

Нефьодова Вікторія, вихованка гуртка «Бісероплетіння», отримала титул «Міс-Весняночка», маючи найбільшу кількість балів.  Костюк Олександра, вихованка вокального гуртка, отримала титул «Міс-Творчість», Тарасенко Марія, вихованка гуртка «Рукоділля» – «Міс-Умілість», Бублієвська Поліна, вихованка гуртка образотворчого мистецтва – «Міс-Тендітність». Гарні розвиваючі подарунки для рукоділля вручила директор БДЮТ Марина Дєєва, подякувавши дітям за творчість і креативність, за любов до праці і повагу до позашкілля.

По традиції Будинку Творчості, діти не залишилися без солодкого столу. Торт «Наполеон» від директора БДЮТ, тістечка від культорганізатора і солодкі млинці від методиста діти оцінили досить швидко, виховуючись європейським стандартам «шведської лінії».

«Працюй творчо, інакше, навіщо…» Ми намагаємося!

 

Директор БДЮТ                           Марина Дєєва

 

 

 

Переглядів: 82 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0