П`ятниця, 17.05.2024, 04:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Диканський БДЮТ

Головна » 2019 » Червень » 24 » День захисту дітей у Диканці
09:46
День захисту дітей у Диканці

 

Районний захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, проведений у смт. Диканька 01 червня 2019 року на території дитячого майданчика та у Диканському районному Будинку культури. Понад 300 дітей залучено до свята, шляхом підвезення із сільських шкіл до районного центру. З 9-30 год. на дитячому майданчику для 100 дітей фасилітаторами Диканського районного Будинку дитячої та юнацької творчості була проведена розважально-ігрова програма «Ура!Канікули!» з дитячим концертом та майстер-класами.

Розважальна програма базувала на станціях: «Умілі руки», «Аквагрим», «Ігрова», «Танцюють всі». Для всіх бажаючих сфотофрафуватися була створена фотозона та виставка робіт вихованців гуртків БДЮТ.

У святі взяли участь діти пришкільних таборів Стасівської, Дібрівської, Водянобалківської, Орданівської, Балясненської, Великорудківської ЗОШ І-ІІІ ст., Байрацької ЗОШ І-ІІ ст., Андріївської, Петро-Давидівської філій Диканського НВК імені М.В.Гоголя та смт Диканька. Для учасників свята керівники гуртків Серга О.М., Тимощик К.Ю., Воронянська О.М., Жданова О.В. на станції «Умілі руки» проводили майстер-класи по виготовленню «бджілок», «рибок», «жучків-сонечків», подарунків «чашка».

Керівник гуртків Кравченко А.О. на станції «Аквагрим» розмальовувала дітям щічки різноманітними візерунками, що надавало святкового настрою учасникам. Для охочих побігати, повеселитись, позмагатись культорганізатор Оніпко А.В. разом з керівником хореографічного гуртка Гайдамащук О.В. проводили ігри, естафети, вікторини.

Все свято супроводжував виступ вихованців вокального гуртка (керівник Цимбал Л.К.): Кабак Дарії, Рокитянської Ірини, Мацоли Богдани, Кравченко Поліни, Бородай Владислави, Мирось Ані, Костюк Олександри. А керівник хореографічного гуртка Гайдамащук О.В. залучала дітей до виконання танцювальних рухів під веселі дитячі пісні.

Для проведення майстер-класів та ігор голова Диканської районної організації Товариство Червоного Хреста України Мельних Н.П. закупила всі необхідні матеріали та інструменти.

Під час заходу панувала дружня і радісна атмосфера. Діти із захопленням гралися у цікаві ігри та виготовляли поробки на майстер-класах, гарний концерт далеко лунав дитячими голосами. Яскраві вироби та гарний настрій діти отримали в подарунок.

Методист БДЮТ Світлана Борщ

Переглядів: 83 | Додав: serdyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0